Συνάντηση του Προέδρου Γ. Ρωμοσιού με τον Πρόεδρο Jean Claude Juncker

Συνάντηση του Προέδρου Γ. Ρωμοσιού με τον Πρόεδρο Jean Claude Juncker

Στα πλαισία της Γενικής Συνέλευσης της FIEC στις Βρυξέλλες, ο Προέδρος του Ομίλου Γεώργιος Ρωμοσιός με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean Claude Juncker. Ο κ. Ρωμοσιός εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της FIEC, την έναρξη των εργασιών του οποίου κήρυξε ο Πρόεδρος  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean Claude Juncker, προσελκύοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο συνέδριο, στο οποίο παρουσιάστηκε το σχέδιο «Juncker» για την ανάπτυξη του κατασκευαστικού κλάδου, κυριάρχησε και πάλι η «ελληνική κρίση», με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι το «ελληνικό ζήτημα» τον απασχολεί σε καθημερινή βάση και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ρωμοσιός είχε την ευκαιρία να επιτύχει ολιγόλεπτη συνομιλία με τον κ. Juncker αναφέροντάς του τη διάλυση του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, μέσα από μία άλλη οπτική έξω από την πολιτική ματιά που έχει συνηθίσει η Ευρώπη να αντιλαμβάνεται την ελληνική πραγματικότητα.