Επιθεώρηση έργου στο Λιμάνι Σαντορίνης από τον Υπουργό Υποδομών και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών

Επίσκεψη Υπ. Υποδομών & Μεταφορών και Γ.Γ. Υποδομών & Μεταφορών
Το Σάββατο 13/06/2020 ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Γεώργιος Ρωμοσιός, υποδέχθηκε στο Λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη. 
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου, υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Σαντορίνη με αφορμή το άνοιγμα της χώρας μας στον τουρισμό.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και Μεταφορών ξεναγήθηκαν στο 1ο τμήμα που ολοκληρώθηκε προσφάτως και στο 2ο τμήμα που συνεχίζονται οι εργασίες. Ο Κύριος του Έργου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την πορεία των έργων όσο και από το αποτέλεσμα που θα έχει η ολοκλήρωση ενός τόσο σημαντικού έργου υποδομής για το νησί της Σαντορίνης, που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας μας. 
Η ηγεσία του Υπουργείου υποστήριξε ότι πλέον το λιμάνι του Αθηνιού είναι πλήρως λειτουργικό και έχουν αντιμετωπιστεί πολλά από τα προβλήματα που παρουσίαζε στο παρελθόν και το νησί της Σαντορίνης είναι πλέον έτοιμο να υποδεχτεί τουρίστες από το εσωτερικό αλλά και από το εξωτερικό, καθώς η εταιρεία του Ομίλου ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. παρέδωσε προς χρήση το 1ο τμήμα του έργου και μάλιστα σημαντικά νωρίτερα από τη συμβατική προθεσμία ολοκλήρωσης.  
Το τμήμα αυτό που αντιστοιχεί στο 70% του συνόλου του έργου έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία, ενώ το σύνολο του έργου θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2020.