Δύο βραβεύσεις για την ΕΡΕΤΒΟ στη Διοργάνωση Concrete Awards 2019

1

Η εταιρεία του ομίλου ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. έλαβε μέρος στην τελετή απονομής των Concrete Awards 2019 που διεξήχθη την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, στο Sofitel Airport Luxury Hotel, όπου αναδείχθηκε η αριστεία στα έργα από σκυρόδεμα.

Συγκεκριμένα η ΕΡΕΤΒΟ έλαβε τα εξής βραβεία:

  • Ως μέλος της κοινοπραξίας ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ – ΕΚΤΕΡ – ΕΡΕΤΒΟ, απέσπασε το SILVER βραβείο για την κατασκευή Γέφυρας στο Τμήμα Γούρνες – Χερσόνησος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στην ενότητα Roads, Bridges and Tunnels
  • Για την κατασκευή Προκατασκευασμένων Κυψελωτών Κιβωτίων (CAISSONS) για την Επέκταση του Λιμένα Αθηνιού στη Σαντορίνη έλαβε το SILVER βραβείο στην ενότητα Coastal and Marine Structures

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συνεργάτες μας με τους οποίους μετείχαμε από κοινού στον διαγωνισμό LAFARGE BETON Α.Β.Ε.Ε. και ΜΑΡΝΕΤ Α.Τ.Ε.. Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε την Boussias Communications για την εξαιρετική οργάνωση και πρωτοβουλία για την ανάδειξη των έργων του κατασκευαστικού κλάδου.

Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις τιμούν ιδιαίτερα τον όμιλο μας καθώς αναγνωρίζουν την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία που εφαρμόζουμε ως όμιλος σε όλα μας τα έργα και μας ωθεί στην επίτευξη περαιτέρω διακρίσεων στον τομέα των κατασκευών.